luni, 17 noiembrie 2008

Minciuna

Sa minti clar nu este bine.
Sa te minti pe tine e periculos. Mai devreme sau mai tarziu orice minciuna iese la suprafatza. De ce este periculos sa te minti pe tine? Pentru ca pe baza unei minciuni se construieste ceva; atunci cand te minti pe tine, se construieste caracterul tau, valorile si credintele tale pe ceva fals. Si ce faci cand descoperi ca tot ce stiai cu certitudine despre tine, fundamentul tau este fals? Toata lumea ta se prabuseste si trebuie sa o construiesti din nou. Numai ca trebuie sa descoperi unde era miciuna care a stat la baza prabusirii. Altfel, tot ce construiesti va cadea din nou.
So...chiar esti sincer cu tine? Incearca putin

6 comentarii:

Anonim spunea...

am incercat sa ma mint, construindu-mi un sistem, un mecanism. La un moment dat, se va prabusi caracterul meu, dar va exista sistemul, mecanismul, care sa construiasca altul, mai puternic, mai bun. Aici e intr-adevar riscant, pentru ca la un moment dat esti nevoit sa te lasi influentat de factori externi, iar sistemul devine vulnerabil. Conteaza cat de mult ti-l protejezi, ca sa reusesti ce ti-ai propus, si de mult uitat. Si cand iti aduci aminte, descoperi ca nu te-ai mintit, doar te-ai pierdut cu capul si sufletul tau a adunat foarte multa substanta, pe care acum trebuie s-o sorbi, s-o savurezi... pofta buna :)

Anonim spunea...

Cum sa te minti, construindu-ti un sistem bazat pe minciuna, care functioneaza cu acest tip de energie, aparat de alte minciuni mai mici. Iar intreaga minciuna sa fie atat de bine pusa la punct incat sa nu-ti dai seama ca nu e adevar.... atunci ce faci?

Anonim spunea...

Cred ca depinde de starea in care esti...daca te simti nemultumit si suficient de tare te poti apuca sa sapi...sa vezi de unde pleaca tot, sa-ti pui la indoaiala fundamentele..sa incerci sa le sustii cautand dovezi ca sunt reale si nu doar in mintea ta.
Daca te simti bine...what can I say...te bucuri in continuare de minciuni si profiti de ele la maxim...pana cand ceva merge prost si incepi sa-ti pui intrebari

Anonim spunea...

De multe ori starile si poate chiar vremea, oamenii ne influenteaza starile de spirit. Felicitari pentru blog!

Anonim spunea...

Viziteaza http://ideileluiadi.wordpress.com/ Motivatie!

ana@.fotografnunti.org spunea...

cateodata este bine venita si minciuna,daca este spusa cum trebuie...